Otázky na Administrátora a Moderátorov.
+2
skuter32
Kuboo
6 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Otázky na Administrátora a Moderátorov.
Toto je priestor pre Vaše otázky na Administrátora a Moderátorov.
Na tieto otázky Vám Administrácia odpovie čo najskôr.
Na tieto otázky Vám Administrácia odpovie čo najskôr.
Re: Otázky na Administrátora a Moderátorov.
Co tak zalozit miestnost alebo temu to je jedno kde by sme mali nieco ako kalendar,,,ze kedy sa aka pisomka pise,,,,
Napiste,,,ako to bude pls o odpoved
skuter32- 8.C
- Počet príspevkov : 44
Registration date : 01.03.2008
nič také sa tu konať nebude zhoršuje to výzor stránkyskuter32 napísal:Co tak zalozit miestnost alebo temu to je jedno kde by sme mali nieco ako kalendar,,,ze kedy sa aka pisomka pise,,,,
Admin napísal:nič také sa tu konať nebude zhoršuje to výzor stránkyskuter32 napísal:Co tak zalozit miestnost alebo temu to je jedno kde by sme mali nieco ako kalendar,,,ze kedy sa aka pisomka pise,,,,
MYSLIM ZE TO TU NENI PRE IMAGE ALE ABY SME VEDELI CO A AKO????? NEMYSLIS ,, MOZE TO BYT TEMA KDE SA BUDU PISAT DATUMI A TAK
skuter32- 8.C
Posledny krát vravim ze keď tu bol kalendár stranka bola celá rozhadzana.skuter32 napísal:Admin napísal:nič také sa tu konať nebude zhoršuje to výzor stránkyskuter32 napísal:Co tak zalozit miestnost alebo temu to je jedno kde by sme mali nieco ako kalendar,,,ze kedy sa aka pisomka pise,,,,
MYSLIM ZE TO TU NENI PRE IMAGE ALE ABY SME VEDELI CO A AKO????? NEMYSLIS ,, MOZE TO BYT TEMA KDE SA BUDU PISAT DATUMI A TAK
prikladam sa k Mirovi je to dobry napad ten kalendarskuter32 napísal:Co tak zalozit miestnost alebo temu to je jedno kde by sme mali nieco ako kalendar,,,ze kedy sa aka pisomka pise,,,,
lebo ked je nekto chory tak sa tu kukne na kalendar a bude vediet o pisomkach a bude sa moct ucit na ne...
Janci933- 8.C
- Počet príspevkov : 41
omg
jezis jano ja nvm ci si naozaj taky k...t alebo sa len robys, ktory idiot by sa ucil na pisomku ked bol chory ?
Luboss- Moderátor
- Počet príspevkov : 31
Registration date : 02.03.2008
!!!!
a este neco zruste janovi smajliky
Luboss- Moderátor
- Počet príspevkov : 31
Janci933 napísal:prikladam sa k Mirovi je to dobry napad ten kalendarskuter32 napísal:Co tak zalozit miestnost alebo temu to je jedno kde by sme mali nieco ako kalendar,,,ze kedy sa aka pisomka pise,,,,
lebo ked je nekto chory tak sa tu kukne na kalendar a bude vediet o pisomkach a bude sa moct ucit na ne...
Prvy clovek co mas raz podporil na tomto fore dik janci
A ten kalendar by pomohol halvne pre fyziku ako mylsim aktivita ucitel,,, aby sme ju nemuseli robit v skole
skuter32- 8.C
Myslism ze by nebolo zle dat sem hlavnu temu Gamesky,,, alebo nieco podobne,,, tam by sa viedol pokec o hrch ako warok cs ,, a podobne,,, dali by sa tam ip serverou,,, popis clanou a tak
/edit/ Nauč sa po slovensky a názvy hier..inak tu nemusíš ani písať.
/edit/ Nauč sa po slovensky a názvy hier..inak tu nemusíš ani písať.
skuter32- 8.C
y ze tu zase pisem,,, ale mam dlsi napad ked haldam hudbu tak idem do mp3 ,,, ale ked haldam nejaky program tak taka miestnost tu nen chcelo b to clekovu hl temu Hladam alebo nieco take
Odp dik
DIKI UZ CAKAM 3 DNI NA ODPOVED
Odp dik
DIKI UZ CAKAM 3 DNI NA ODPOVED
skuter32- 8.C
to je good napad miro zvlast tie serveri
ëbo ked by si chcel nekto zahrat cs tak by aj tu mohol najst ip serverou ja osobne by som sem ich daval
ëbo ked by si chcel nekto zahrat cs tak by aj tu mohol najst ip serverou ja osobne by som sem ich daval
Janci933- 8.C
Postupne sa bude na tých miestnostiach pracovať..
Spolu s Lukášom(Adminom) to prekonzultujeme..
Prosím o strpenie
//Kuboo//
Spolu s Lukášom(Adminom) to prekonzultujeme..
Prosím o strpenie
//Kuboo//
Chcem sa spytat 2 panov veducich. Preco v profile mate ako web uvedenu tuto stranku. To ma nejaky vyznam?
Jakub- 8.C
Je to tam automaticky teda aspoň u mňa Kubo si to tam dalJakub napísal:Chcem sa spytat 2 panov veducich. Preco v profile mate ako web uvedenu tuto stranku. To ma nejaky vyznam?
Áno ja som si to tam dal...
A má to taký zmysel že ak budú toto fórum navštevovať iný ľudia ako z našej triedy tak môžu našu stránku posunúť niekomu inému...
/edit/ vlastne to zmysel nemá
A má to taký zmysel že ak budú toto fórum navštevovať iný ľudia ako z našej triedy tak môžu našu stránku posunúť niekomu inému...
no hm ale kubo ked ju navstivia tak budu kopirovat link z panela adries ale neva:DKuboo napísal:Áno ja som si to tam dal...
Janci933- 8.C
Ja chcem poziadat Adminou nech zalozia mestnost hadky aby sa tam chalani mohly hadat ze ci niekto myslel cheaty na multi.. alebo nie
Dopredu dakujem
Dopredu dakujem
skuter32- 8.C
tu vidite ako admini rychlo odpovedaju,,,
skuter32- 8.C
nechaj tak. Tu su admini celkovo prispaty ak tu vobec chodia
Jakub- 8.C
takato miestnost nebude nakolko nema opodstatnenie a ľudia čo sa chcu hadať nech si píšu na ICQ/SKYPE/X Fire/Pokecskuter32 napísal:Ja chcem poziadat Adminou nech zalozia mestnost hadky aby sa tam chalani mohly hadat ze ci niekto myslel cheaty na multi.. alebo nie
Dopredu dakujem
Admin napísal:takato miestnost nebude nakolko nema opodstatnenie a ľudia čo sa chcu hadať nech si píšu na ICQ/SKYPE/X Fire/Pokecskuter32 napísal:Ja chcem poziadat Adminou nech zalozia mestnost hadky aby sa tam chalani mohly hadat ze ci niekto myslel cheaty na multi.. alebo nie
Dopredu dakujem
sak ale neni to jedno,, apson sa to bude plnyt a bude sem aspon niekto chodit,,,
niektore temi ako zemepis sa tiez voebc neplnia ani tenis ci fodbal,,,
skuter32- 8.C
Ty vole čo som komu urobil...skuter32 napísal:Admin napísal:takato miestnost nebude nakolko nema opodstatnenie a ľudia čo sa chcu hadať nech si píšu na ICQ/SKYPE/X Fire/Pokecskuter32 napísal:Ja chcem poziadat Adminou nech zalozia mestnost hadky aby sa tam chalani mohly hadat ze ci niekto myslel cheaty na multi.. alebo nie
Dopredu dakujem
sak ale neni to jedno,, apson sa to bude plnyt a bude sem aspon niekto chodit,,,
niektore temi ako zemepis sa tiez voebc neplnia ani tenis ci fodbal,,,
"fodbal"...
Hmm... Nechapem preco je tema dejepis uzamknuta ale nevadi
Jakub- 8.C
No aby tam niekto zbytočne nespammoval vieš...Jakub napísal:Hmm... Nechapem preco je tema dejepis uzamknuta ale nevadi
V podstate je to jedno....
Tak ak by boli teda nejaké otázky k tomu tak to píšte do pokec4 all alebo sem....
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: